Agentia Redwine a dezvoltat identitatea de brand si designul de ambalaj pentru covrigeii cu tarate Mini Feast, produsul fiind comercializat de catre compania de panificatie Lidas din judetul Tulcea, a anuntat, joi, agentia de strategie si design de brand. Intregul proiect de branding s-a desfasurat pe parcursul a 5 luni si a inclus toate componentele necesare crearii unui nou brand de produs, de la audit si strategie de brand, pana la identitate verbala si vizuala, precum si design de a
Agentia Redwine a dezvoltat identitatea de brand si designul de ambalaj pentru covrigeii cu tarate Mini Feast, produsul fiind comercializat de catre compania de panificatie Lidas din judetul Tulcea, a anuntat, joi, agentia de strategie si design de brand.

Intregul proiect de branding s-a desfasurat pe parcursul a 5 luni si a inclus toate componentele necesare crearii unui nou brand de produs, de la audit si strategie de brand, pana la identitate verbala si vizuala.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.