Agentia de publicitate GAV a lansat in prima saptamana a lunii februarie campania "BILLA 10 ani", in urma castigarii licitatiei organizate de lantul de supermagazine in perioada octombrie-decembrie 2008, se arata intr-un comunicat de presa remis CorporateNews.

Prima parte a campaniei foloseste drept suporturi media TV, radio, POSM, web si outdoor. Primele executii TV sunt spoturile "Cotletul", "Painea" si "Rosia", care vor rula pe cele mai importante canale nationale TV in perioada februarie-martie 2009.

Obiectivele comune, pe termen mediu si lung, reprezinta sustinerea imaginii Billa pe piata din Romania si sublinierea avantajelor competitive Billa in segmentul FMCG.

"Provocarea brief-ului a constat in a anunta aniversarea celor 10 ani de Billa pe piata romaneasca, fara a ne limita la acest subiect. Ambitia noastra a fost sa realizam mai mult decat o campanie punctuala, am vrut sa ne aducem contributia la construirea imaginii Billa. Am cautat, astfel, elemente care sa asigure continuitate comunicarii din anii trecuti. Asa s-au nascut niste personaje simpatice si memorabile (Cotletul, Painea si Rosia), in jurul carora se va construi intreaga campanie si care scot Billa din tiparele rezervate comunicarii de retail food – acele povesti de gospodarie, pataniile in familie, glumitele intre vecine si asa mai departe. Dimpotriva, abordarea noastra presupune prezentarea, intr-un mod amuzant, a modului foarte strict de selectie a produselor, prin blocarea accesului in magazin a oricarui 'intrus' care nu respecta exigentele Billa", a declarat Marius Rosu, Creative Director GAV.

Retail jobs

"Aniversarea celor 10 ani pe piata romaneasca este un moment de mare importanta pentru noi, intrucat incununeaza eforturile noastre de a oferi calitate clientilor, inca de la deschiderea primului magazin Billa, in cartierul bucurestean Titan. Am ales GAV ca parteneri pentru ca ne-a placut abordarea creativa si faptul ca nu s-au limitat la comunicarea aniversarii, ci au ales sa ne cunoasca mai bine, sa intareasca imaginea Billa, profitand de acest moment. Sunt increzator ca vom avea o colaborare plina de satisfactii", a declarat Sabin Fane, Director Marketing Billa Romania.

Echipa GAV responsabila pentru comunicarea Billa este formata din Lucian Georgescu (Managing Partner), Lorena Stoica (Account Director), Marius Rosu (Creative Director) si Puiu Oncescu (Art Director).


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.