Evensys, companie specializata pe dezvoltarea de conferinte si seminarii, pregateste cea de-a doua editie a publicatiei anuale Digital Marketing Report, ghid dedicat mediului online si mobil din Romania, spune un comunicatdepresa remis redactiei CorporateNews.

Publicatia va include analize, opinii si observatii legate de cele mai importante subiecte din marketing si new media, alaturi de un "catalog" al firmelor specializate din domeniu.

In cadrul ghidului va fi prezentata atat evolutia mediului online si mobil in 2008 alaturi de cele mai importante evenimente ale anului, cat si tendintele anului 2009 in domeniu. Analizele vor fi completate de o ampla sectiune ce va cuprinde profilele firmelor de web design si marketing prin telefonul mobil, agentiilor interactive, publisherilor si brokerilor de advertising online. Inscrierea companiilor in cadrul ghidului Digital Marketing Report va incepe din data de 5 ianuarie 2009.

Retail jobs

Publicatia se doreste a fi un ghid util pentru oamenii de marketing din companii, un instrument de pornire in selectia furnizorilor de servicii new media. Ghidul face parte dintr-o serie dedicata industriei comunicarii si marketingului si va fi distribuita in mod gratuit in cadrul evenimentului Digital Marketing Forum 2009 precum si celor mai importante companii de pe piata de profil din Romania.

"Digital Marketing Report 2009 vine cu multe informatii noi, utile, folositoare si mai ales actuale legate de cele mai importante companii si agentii care activeaza pe piata de online din Romania. Specialistii in marketing au astfel un sprijin in selectarea celor mai potriviti furnizori de servicii new media. Si cum anul 2009 se anunta unul de cotitura pentru mediul online romanesc, lansarea celei de-a doua editii a ghidului in cadrul evenimentului Digital Marketing Forum este un prilej perfect pentru specialistii din domeniu de a afla noutatile din marketingul online si mobil din Romania", anunta Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Citeste si:
TOP 19 Reclame tari de la Superbowl 2012
TOP 19 Reclame tari de la...

Digital Marketing Forum este organizat de Evensys si va avea loc in februarie 2009. Evenimentul va oferi participantilor acces la specialisti de renume din marketing si mediul online, informatii relevante si pertinente despre online marketing, mobile marketing, advergaming, podcasting, blogging sau tehnologia 3G, precum si un cadru profesionist si sansa de a cunoaste practicieni locali si internationali in industria comunicarii, marketing, publicitate si internet.

Mai multe detalii legate de evenimentul Digital Marketing Forum sunt disponibile pe digitalforum.ro.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.