Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, agentia Brandient a creat Verida Credit, un brand pentru o noua firma pe piata creditelor ipotecare, fondata de institutii financiare de prim rang precum ABN Amro si Citi.

In conditiile unei piete aglomerate si cu ritm de crestere accentuat, Verida a fost un proiect provocator si intens. Brandul Verida a fost gandit si construitcu scopul de a oferi un nou model de business, in care atentia suplimentara pentru practici si grija fata de satisfacerea clientilor s-au constituit in adevarati vectori de pozitionare. Aceasta abordare a fost reflectatasi la nivelul identitatii vizuale si verbale a noului brand.

Verida, un nume care isi extrage esenta din radacina latina a cuvantului "adevar", a fost construit pe valori precum transparenta, originalitate si onestitate. Aceste axe directoare isi gasesc reprezentarea vizuala in designul simplu si echilibrat, precum si in cromatica abordata, albastru cyan.

"Provocarea acestui proiect a fost sa reusim prin nume si design reprezentarea in paralel a doua caracteristici aparent prea indepartate: profesionalismul si expertiza echipei de management Verida pe de o parte, si popularitatea unui brand de masa, pe de alta. Prima caracteristica cere eleganta si status,a doua cere accesibilitate si nesofisticare. Raspunsul l-am gasit in simplitate si am abordat identitatea Verida in spiritul acestei idei", a spus Iancu Barbarasa, Designer Brandient.

Citeste si:
Elena Udrea ramane in arest preventiv
Elena Udrea ramane in arest...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Brandient a lucrat pentru Verida strategia de brand, identitatea verbala si vizuala, precum si intregul sistem grafic de suport, de la designul materialelor corporatiste si de marketing si pana la designul punctului de vanzare, in perioada februarie-august 2008.

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.