Asteptarea clientilor a luat sfarsit: KFC inaugureaza primul restaurant drive thru din Bucuresti!

O investitie de 700.000 de euro, o suprafata de 410 mp, 98 de locuri in salasi un sistem de operare (comanda) tip fusion, o premiera pe piata de QSR din Romania – astfel se prezinta noul restaurant KFC care isi asteapta clientii incepand cu 15 noiembrie pe Soseaua Mihai Bravu, potrivit unui comunicat de presa.

KFC Mihai Bravu este prima locatie in care se implementeaza sistemul de operare (comanda) tip fusion care permite cea mai mare viteza de servire: aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil atat pentru comenzile in sala, cat si drive thru.

Spre deosebire de celelalte restaurante, pentru comenzile efectuate in sala, clientii au la dispozitie locuri separate unde se comanda si unde se ridica comanda. Acestia pot alege sacomande la casele de marcat sau direct la kiosk-uri, la acestea din urmaplata se face numai pe baza cardului de credit. Mai departe, clientul va asteapta in zona de ridicare a comenzii pana cand numarul de ordine tiparit pe bon apare pe ecran sau este anuntat de un reprezentant KFC.

Retail jobs

Noua locatie a generat pe piata bucuresteana 45 de noi locuri de muncasi se preconizeaza ca va avea, in primul an de functionare, o cifra de afaceri de 1,2 milioane de euro.

KFC Mihai Bravu este al patrulea restaurant tip drive thru pe care compania il deschide in Romania si totodata al treilea de acest fel deschis in 2012. Sibiu, Arad, Iasi, Bucuresti sunt cele patru orase in care clientii KFC pot gasi cate un restaurant drive thru.

Adresa exacta alocatiei este: Str. Mihai Bravu, nr. 319, Sector 3 (in parcarea supermarket-ului Kaufland).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.