Platforma Totul despre mame, care cuprinde un site de parenting si o emisiune TV, e intregita acum de Mamaloo.ro, prima retea sociala din Romania dedicata exclusiv mamelor.

Potrivit comunicatului de presa, Mamaloo.ro porneste de la conceptul ca mama si copilul formeaza un intreg. Profilul utilizatorilor va fi unul dublu, in care mama gestioneaza pagina copilului, marcand momente importante din viata acestuia intr-un timeline. De asemenea, reteaua functioneaza si ca un album de familie, cu fotografii, filme si momente importante ale cresterii copilului.

Mamele pot tine aici si un microjurnal, pot adresa intrebari specialistilor Totul despre Mame si pot crea pagini personalizate, putand alege care dintre informatii sunt publice si care sunt private.

"Mamaloo.ro vine ca o completare fireasca a unui produs complex, dedicat mamelor. Emisiunea Totul despre Mame a ajuns deja la al doilea sezon si este un punct de referinta pentru mamicile din Romania. Site-ul Totul despre Mame ofera, de aproape un an, continut zilnic de calitate pentru mame, strangand peste 1500 de articole dedicate parenting-ului si o comunitate de aproape 40.000 de mamici pe Facebook si site. Cu experienta dobandita in tot acest timp si cunoscandu-ne foarte bine publicul, urmatoarea miscare fireasca era crearea unei platforme prin care aceasta comunitate sa interactioneze, sa faca schimb de idei si experienta. Am ales formula unei retele sociale pentru ca ni s-a parut cea mai apropiata de nevoile reale ale target-ului nostru, iar Mamaloo.ro inseamna, in acelasi timp, un spatiu personal si unul de interactiune. Suntem siguri ca aceste trei directii – retea sociala, site, emisiune - reprezinta formula castigatoare pentru a fi lideri de piata pe zona de parenting", a declarat directorul executiv Starship, Media Dragos Gurarosie.

Mamaloo.ro a fost dezvoltat de Starship Media cu ajutorul Artech Software Development.

Citeste si:
Site-ul de campanie a lui Donald Trump a fost atacat
Site-ul de campanie a lui...

Din partea Starship Media, au participat la realizarea proiectului: Dragos Gurarosie (Director executiv), Dana Dragomirescu (Project manager Mamaloo.ro), Despina Badescu (Project manager Totuldespremame.ro), Irina Achim (Project management lansare Mamaloo.ro) si Denisa Nastase (Design).

Din partea Artech Software Development au contribuit: Cristina Foarfa (Creative director), Andrei Gheorghe (Technical director).Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.