CorporateNews1 Octombrie 2012

Lectura de un minut

Razvan Corneteanu, fostul director general al Adevarul Holding, a devenit actionar la site-ul de stiri Hotnews.ro, potrivit datelor publicate la Oficiul Registrul Comertului.

Potrivit MEDIAFAX, Razvan Corneteanu detine 9,0424% din actiunile societatii Media Bit Software SRL din Bucuresti, care opereaza site-ul de stiri Hotnews.ro.

Corneteanu a intrat in actionariatul Hotnews.ro in data de 24 septembrie 2012.

Potrivit datelor de la Oficiul Registrul Comertului, ceilalti actionari ai societatii care detine Hotnews.ro sunt: Diana Tereza Salistean (4,5002%), Ionel Margarit Timbolschi Preoteasa (36,9828%), Manuela Timbolischi Preoteasa (31,483%) si Andrei Woinaroski (17,9916%).

Intr-un comunicat de presa remis duminica agentiei MEDIAFAX de reprezentantii Hotnews.ro, este confirmata oficial calitatea de asociat a lui Razvan Corneteanu la societatea Media Bit Software SRL.

Citeste si:
Cristian Burci, pus sub control judiciar pe 60 de zile de...
Cristian Burci, pus sub...

In comunicat se spune ca "Razvan Corneteanu a performat aproape 20 de ani in industria mass-media, dar este prima data cand se alatura in calitate de investitor intr-o platforma de comunicare on-line".

"Am apreciat dintotdeauna modul in care HotNews.ro a stiut sa ramana una din putinele voci care nu a uitat ca jurnalismul de calitate se face investind in viitor, pastrand echilibrul chiar cand ai o anumita opinie si mai ales se face cu oameni de calitate. Si prin aceasta investitie imi reafirm atasamentul pentru «jurnaliștii care n-au predat armele profesiei lor in mana patronilor», aceasta specie devenita rara in Romania si despre care mai citesti doar pe blogurile unora dintre ei", declara Razvan Corneteanu in comunicatul de presa.

Razvan Corneteanu a fost director general al trustului Adevarul Holding din anul 2006 pana in aprilie 2010. Atunci el a demisionat din Adevarul Holding si si-a avertizat colegii, intr-o scrisoare, ca nu ar trebui sa aiba incredere in Dinu Patriciu, patronul Adevarul Holding, si in noua conducere a grupului de media (asigurata de Peter Imre, n.r.), care, in ciuda "performantelor" sale, l-a dat afara "ca pe un gunoi".

Citeste si:
GIC a finalizat acordul de achizitie a P3, in valoare de 2,4...
GIC a finalizat acordul de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.