Zonga este un player de muzica pe care utilizatorii il pot instala pe orice computer si pe telefonul mobil, pentru a asculta orice melodie isi doresc. Astfel, Zonga faciliteaza accesul utilizatorilor la toata muzica lor preferata, melodiile putand fi accesate pe loc, de oriunde: muzica este stocata online, iar playlist-urile, piesele favorite si preferintele utilizatorilor sunt sincronizate automat intre toate dispozitivele detinute (desktop, acces web, telefon mobil).

Continutul este redat on demand, dar exista si optiuni radio (de exemplu, radio rock). Mai mult, Zonga permite ascultarea melodiilor si atunci cand utilizatorul nu are acces la internet. Momentan aceasta functionalitate este disponibila in aplicatia desktop, dar in saptamanile urmatoare va fi disponibila si pe mobil.

Zonga a fost dezvoltat in decurs de 2 ani si jumatate de o echipa de numai 6 oameni, in timp ce servicii similare disponibile in alte tari au fost realizate de echipe de zeci de oameni.

Investitiile in comunicare se vor ridica la circa 500.000 de euro in acest an, cel mai important canal de promovare folosit fiind chiar Trilulilu. Obiectivul Zonga este ca in decurs de un an de zile sa atraga 150.000 de utilizatori.