Mega Image va prelua activitatea celor trei magazine Gmarket din Bucuresti de la Gimrom Holding. Magazinele se afla in Plaza Romania, Bucuresti Mall si Colentina, avand o suprafata totala de vanzare de 6436 mp.

Documentatia privind preluarea magazinelor se afla in acest moment la Consiliul Concurentei pentru aprobare. Pana la finalizarea procesului de transfer a activitatii, G’market isi va continua operatiunile ca si pana in acest moment.

Magazinele Gima, cunoscute ulterior ca G’market, primesc anual peste 4 milioane de cumparatori.

“Aceasta preluare se potriveste perfect cu strategia Mega Image de a-si extinde activitatea in Romania si in Bucuresti. Dupa aprobarea tranzactiei de catre Consiliul Concurentei, cele trei magazine vor fi reorganizate conform sortimentatiei si conceptului Mega Image, cu focus pe expertiza in produse alimentare”, a declarat Xavier Piesvaux, general manager Mega Image.

Infiintat in 1995, Mega Image, partea a Delhaize Group, este unul dintre cele mai mari lanturi de retail din Romania, cu o retea de 94 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov si alte orase.

Retail jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.