Antreprenorii romani care opteaza pentru o afacere la cheie se orienteaza spre sectorul alimentar, deoarece isi recupereaza rapid banii.
Chiar daca antreprenorii autohtoni sunt rezervati atunci cand vine vorba de inceperea unei noi afaceri, exista insa si romani care, in loc sa renunte la ideea de a deveni propriul lor sef, se indreapta spre business-uri mai putin riscante si opteaza pentrru afacerile la cheie.

La noi, exista circa 370-400 de francize si de master francize, ceva mai multe fata de 2010. E adevarat ca o mare parte din ele sunt straine si ca romanii se indreapta, cu precadere, spre domenii de activitate precum fastfood sau servicii, unde investitia se recupereaza relativ repede, potrivit lui Constantin Anton, presedintele Asociatiei Romane de Franciza (ARF).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.