CorporateNews1 Februarie 201110:33

Lectura de un minut

Raiffeisen Bank va pastra contractele de credit acordate clientilor in varianta acceptata de catre acestia, a anuntat, luni, institutia bancara.
'Noi am comunicat clientilor ca nu e nevoie sa vina la banca sa semneze actele aditionale, pentru a beneficia de prevederile OUG 50, in consecinta corect este sa mentinem aceste prevederi in vigoare pentru toti clientii nostri, indiferent ca au semnat sau nu. In plus, consideram calculul dobanzii legat de un indicator cum este Euribor sau Robor, un calcul transparent si mai usor de urmarit de client', a declarat, intr-un comunicat de presa, Radu Topliceanu, director executiv Aria Clienti Persoane Fizice Raiffeisen Bank.

Prin hotararea luata, Raiffeisen Bank considera ca o astfel de decizie ofera un tratament egal pentru toti clientii. Totodata, conform legii 288 de modificare a OUG 50, clientii pot alege sa notifice banca in 60 de zile (pana la data de 3 martie 2011), daca doresc sa denunte actele aditionale in vigoare.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.