Stem Sure, reprezentanta in Romania a StemCare, cea mai importanta Banca de Celule Stem din Scandinavia, infiintata inca din 2002 si una dintre cele mai respectate institutii de profil din Europa, previzioneaza o dezvoltare considerabila a pietei pentru urmatorii ani.

Companie acreditata de catre Agentia Nationala a Transplantului, STEM SURE este singura companie din Europa care a reusit sa primeasca din partea StemCare Denmark dreptul de a-i reprezenta serviciile intr-o alta tara decat cele scandinave.

”Desi este un domeniu nou in Romania, recoltarea de celule stem este o asigurare de viata de care fiecare copil nou nascut ar trebui sa beneficieze. De aceea, estimarile mele pentru 2011 sunt pozitive, iar compania STEM SURE va inregistra o crestere dubla a cifrei de afaceri, comparativ cu cea de 1,4 milioane de euro, pe care o vom inregistra in 2010. De asemenea, doresc sa asigur pacientii nostri, dar si viitorii pacienti, ca vom asigura in continuare aceleasi servicii de calitate, la standarde inalte si identice cu cele ale serviciului medical danez, pentru toti pacientii din Romania”, a declarat Bogdan Ivanescu, presedinte STEM SURE.

Rezultatele procesarii probelor de sange placentar sunt comunicate parintilor intr-un termen mediu record de 36 de ore de la recoltare, ceea ce face ca STEM SURE sa inregistreze cel mai rapid raspuns al procesarii din Europa de Sud-Est. Totodata, parintii gasesc in STEM SURE singura companie din Romania care garanteaza prin contract furnizarea rezultatului procesarii in maxim 7 zile lucratoare de la nastere. Acesta se concretizeaza intr-un Certificat de Stocare, semnat si stampilat, care este inmanat parintilor.

Reprezentantii companiei anunta ca recent s-a creat o confuzie in urma aparitiei unei noi companii pe piata de celule stem, denumita Stem Safe. Aceasta activa in mod ilegal pe piata, fara a avea acreditarea Agentiei Nationale a Transplantului, ignorand normele legale si folosind in mod incorect in piata un nume apropiat de cel al companiei STEM SURE. Autoritatile abilitate s-au sesizat si au retras licenta de practica pentru aceasta companie.

Citeste si:
Cover Grup Construct: Românii se mută la curte, pe fondul crizei...
Cover Grup Construct: Cifră...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.