Producatorul de smartphone-uri HTC a in­registrat in trimestrul al treilea fiscal un profit net mai mare cu 95% comparativ cu pe­rioa­da similara a anului anterior. Astfel, com­pa­nia taiwaneza a avut profit net de 360 mil. dolari in perioada iulie-au­gust, peste esti­ma­rile analistilor.
Van­za­rile de dispozitive mobile produse de companie au crescut cu mai mult de 100%, pe fondul cererii de produse cu sistem de ope­ra­re Android, si vor con­tinua sa isi mentina cresterea dupa lansarea termine­lelor pe plat­forma mobila Windows 7, con­sidera ana­listii. Veniturile consolidate ale HTC s-au ridicat in trimestrul al treilea la aproximativ 2,4 mld. dolari, depasind atat estimarile com­pa­niei, cat si pe cele ale ana­lis­tilor. Potrivit datelor IDC, companiile care au avut termi­nale Android in portofoliu au inregistrat in prima parte a anului cele mai bune evolutii ale vanzarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.