Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 13,6% in primele sapte luni din 2010 fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Scaderea a fost cauzata in principal de reducerea cu 20,1% a comertului cu autovehicule (-20,1%). Ca serie bruta, diminuarea a fost de 12%.

In ceea ce priveste serviciile de piata prestate populatiei, volumul cifrei de afaceri a crescut atat ca serie bruta cu 11,5%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 10,5%.

In luna iulie 2010, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a scazut fata de luna precedenta, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 21,1%, respectiv cu 12%.

Citeste si:
Reparații la un service auto. Care sunt cele mai solicitate
Cele mai solicitate reparații...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.