Noul produs vedeta al Starbucks este Ristretto Bianco. Aceasta este prima bautura de baza pe care Starbucks o lanseaza in ultimii 15 ani si totodata prima adaugire importanta in meniu, de la intrarea pe piata din Romania, se arata intr-un comunicat de presa.

Este o cafea intensa si catifelata, o combinatie perfecta de doua shot-uri de Ristretto cu o spuma fina de lapte. Shot-urile de Ristretto se prepara folosind aceeasi cantitate de cafea ca un shot de espresso normal, macinata prin acelasi proces, dar folosirea unei cantitati mai reduse de apa le asigura o aroma puternica și o consistenta mai bogata.

Pentru prepararea cafelei acasa, Starbucks ofera in aceasta toamna un adevarat clasic – Starbucks Anniversary Blend, o cafea bogata, curajoasa, cu o nota amaruie intensa. Acest amestec viguros si complex are la baza un sortiment extrem de pretios: boabe maturate de cafea Sumatra.

Iar pentru cei care isi doresc sa savureze si o prajitura alaturi de bautura lor preferata pe baza de espresso, Starbucks ofera incepand din toamna delicioasa Rockslide Brownie, o brownie de ciocolata cu alune inundate intr-o bogata crema de caramel.